YAN

YAN

Entree: gratis!
Vrijdag 19 augustus / 21:00 - 23:00

YAN is Jan van Eerd. Jan studeerde vibrafoon en drums op het Koninklijk Conservatorium en werkte vervolgens samen met artiesten als Spinvis, Yung Nnelg, Ellen ten Damme, Hadewych Minis en Wende. Als producer produceerde hij tal van albums en won een Edison voor het album Mens van Wende. Maar nu is Jan vooral YAN. Solo. De muziek van YAN is elektronisch met in de basis vintage synthesizers uit de jaren zeventig en tachtig. De vibrafoon en de marimba zijn het hart van zijn producties, maar worden afgewisseld met hang, percussie en zang. YAN’s muziek is soms verstild en filmisch, maar kan ook dansbaar en stevig zijn. Geïnspireerd door en past in het rijtje met Jon Hopkins, Four Tet, Nils Frahm en Philip Glass.

◼ Kunst Exposities
Bezoek, nu je er toch bent, ook onze drie expositieruimtes, met elke maand nieuwe exposities. Deze ruimtes zijn open vanaf 12:00 uur:
– De Tunnel
– Kunsthal Kloof
– Exboot

◼
Eten & Drinken
Het Kunstcafé van De Nijverheid is ook geopend vanaf 12:00 uur. Net als de keuken van PEUZEL. Voel je vrij om eerder te komen voor bijvoorbeeld een lekkere lunch of diner. Of gewoon om lekker van de zon te genieten op ons terras.