SETUP: Digital Detox

SETUP: Digital Detox

Entree: gratis!
Zondag 28 augustus / 14:00 - 19:00

Kom deze zomer digital detoxen met SETUP! Op 28 augustus en 18 september op het Cultuurterras bij cultuurhaven De Nijverheid.

We hebben een programma opgesteld om jouw vierkante ogen weer terug in de juiste vorm te duwen. Verspreid over ons terrein kun je je onder het genot van een biertje de hele middag vermaken met:

Varen als een tech-miljardair

Kruip in de rol van een tech-miljardair en kom varen met onze radiografisch bestuurbare miniatuur-superjachten. Weet jij om wetgeving heen te zeilen en het belastingparadijs bereiken? Of speel de tegenmacht en maak het deze tech-bazen zo moeilijk mogelijk.

Starry AI Bingo

Er zijn steeds meer A.I.-systemen die met een paar woorden de meest rare, mooie of creepy kunstwerken kunnen maken. Maar waar kijken we precies naar? Kom bingo spelen en kijk of het jou lukt om de beelden te matchen bij de instructie waarmee de A.I. aan de slag is gegaan.

Analoog Instagram-museum

Digitaal foto’s maken is uit, analoog is in. Dus kom zelf foto’s maken en ontwikkelen in ons mini-Instagram-museum. Verwacht geen gelikte beelden en flashy filters, maar vooral een ruige setting. Zo kan het ook.

Furby lassen

Wegens succes herhaald. Heb jij altijd al eens willen lassen? Zet dan nu je eerste stappen en help mee om één grote polygoon-Furby in elkaar te lassen.

Het hele programma is doorlopend, je kunt op elk moment aanhaken.