Roelof ter Poorten: Tijd & Ruimte

Roelof ter Poorten: Tijd & Ruimte

Entree: gratis!
Vrijdag 25 november / 20:30 - 22:00

Je bevindt je als mens altijd op 1 plek in tijd en op 1 plaats in de ruimte. Die eerste heb je geen controle over, die laatste heb je alle controle over en bepaalt wat je doet, kunt, bent, etc. Dit concert schetst op muzikale wijze Roelofs reis door het conservatorium de afgelopen 4 jaar.

In zijn conservatoriumtijd schreef Roelof veel nummers op zijn studentenkamer. De inspiratie kwam uit allerlei dingen die hij meemaakte in zijn dagelijks leven, en de stijl laat zich het best omschrijven als kleinkunst. Alles heeft Roelof al spelenderwijs gemaakt, nooit denkende het live uit te voeren. Tot een paar maanden geleden toen hij bedacht: ‘Mijn afstudeerconcert komt eraan!’

Roelof zal verschillende instrumenten spelen, verschillende bands en bezettingen op het podium zetten en verschillende energieën overbrengen.

ETEN & DRINKEN
Voorafgaand aan dit concert een hapje eten? Dat kan! De keuken van PEUZEL is open voor lunch, borrelhappen en diner van 12:00-22:00 uur. Het café van De Nijverheid en de exposities zijn open vanaf 12:00 uur.

EXPOSITIES
De Nijverheid is een kunstenaarskolonie, dus kunst vind je in alle hoeken en gaten. Bezoek vooral ook de drie exposities:
De Tunnel
Kunsthal Kloof
EXboot