Lazy Sunday Songwriter Session met Charl Delemarre, The Coo and Squirrel

Entree: €8,80
Zondag 12 februari / 15:00
Op zondag 12 februari creeëren drie eigenzinnige folk- en songwriteracts de perfecte sfeer om je even helemaal mee te laten nemen; kom de kou ontvluchten in hun warme zang, en laat je hart betoveren door hun eerlijke liedjes, in de intieme setting van het Nijverheid café.
Charl Delemarre, The Coo en Squirrel zijn drie bijzondere acts met een geheel eigen stijl en al flink wat jaren ervaring.

Charl Delemarre schrijft Nederlandstalige liedjes over verlangen, liefde, relaties en leren leven met onzekerheid. Hij won de Grote Prijs van Nederland, bracht meerdere EP’s uit, bracht heel recent meerdere odes aan Ramses Shaffy en neemt iedereen mee in hartstochtelijke performances, vol rauwe emotie en kwetsbaarheid.

The Coo is een internationaal duo dat op afstand liedjes schrijft – Matt, uit Londen, kwam Jara tegen in Amsterdam bij een open mic, en beiden voelden daar zo’n grote muzikale klik dat ze ondanks het wonen in verschillende landen een succesvolle samenwerking zijn aangegaan, die al leidde tot een eerste EP ‘Amsterdam Moon’ en een debuutalbum dat in de zomer van 2023 zal volgen. Hun liedjes worden gezongen in harmonie, met vleugjes sixties, seventies, en heel veel liefde.

Squirrel is het solo-project van Joram Tornij, ooit de frontman van de Utrechtse band “Most Unpleasant Men”. In het werk van Squirrel zijn invloeden te horen van moderne singer-songwriters, maar ook van klassieke folk-artiesten. Zijn favorieten zijn naar eigen zeggen Leonard Cohen, J.J. Cale, Neil Young en Wilco. Droom weg op warme tokkels en eigenzinnige teksten.