Feestelijk Openingsweekend PEUZEL

Feestelijk Openingsweekend PEUZEL

Entree: gratis!
Vrijdag 17 februari / 18:00

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 februari opent restaurant PEUZEL opnieuw zijn deuren. PEUZEL bevindt zich sinds mei 2021 in het kunstcafé van De Nijverheid in het Werkspoorkwartier te Utrecht: vanaf 17 februari kun je er heerlijk dineren met een hele nieuwe menukaart. Ook is het kunstcafé van De Nijverheid, waar PEUZEL zich bevindt, grondig aangepakt en omgetoverd tot een knusse plek om te dineren. En dat moet gevierd worden. Bij ontvangst ontvangt elke gast een glas Prosecco en zal de avond muzikaal omlijst worden door het Sofie Denise Jazz duo. Met vanavond vanaf 21:00uur ook de open stage avond RAMSHACKLE. Zeker zijn van een tafeltje? Reserveer jullie plekje hier

De Nijverheid staat in Utrecht bekend als een rauwe plek die constant in beweging is en waar volop wordt geëxperimenteerd. Zo kon ook de keuken van PEUZEL niet achter blijven. Afgelopen maanden ontwikkelde chefkok Rutger van der Harst een nieuw concept voor restaurant PEUZEL. Inmiddels is hij op het punt beland dat ook PEUZEL een nieuwe vaste vorm heeft gekregen met daarbij een nieuw concept en menu.

“PEUZEL is samen verrassend en ongedwongen eten. We koken met groenten in de hoofdrol, maar houden ook zeker van een stukje vlees of vis. Waar mogelijk maken we duurzame keuzes en koken we seizoensgebonden. Met passie voor koken, maken we gerechten om te delen, vrij van opgelegde grenzen en doen we vooral wat we het liefst willen” 

PEUZEL is een unieke plek waar je je kan laten prikkelen met uitgesproken smaken. Naast het PEUZEL menu, kan men natuurlijk ook langskomen voor een lekkere borrelhap, een dikke tosti-lunch of een vette burger.

Bij PEUZEL vind je een relaxte huiskamersfeer, een bar gemaakt van oude Utrechtse parkbanken, tafels ontworpen door kunstenaars van de Nijverheid zelf en een klein podium waar – zo gaat het verhaal – ooit The Rolling Stones nog op hebben gespeeld.

Sofie Denise Jazz duo
Klaar voor wat echte jazz romantiek? Dit duo speelt al een aantal jaar regelmatig samen en kunnen niet genoeg krijgen van de echte klassiekers. Ook op 17 februari is het weer zo ver en zullen zij tijdens de opening van restaurant de Peuzel de ruimte komen vullen met Billy Holiday, Chet Baker, Nina Simone en ga zo maar door. Sit back, relax, geniet van het heerlijk diner en laat je tegelijkertijd meenemen door de muziek van Sofie Denise en Tim Kerssies.