Collectieve Expositieborrel: EXboot x Kunsthal Kloof x Freaky Dancing

Collectieve Expositieborrel: EXboot x Kunsthal Kloof x Freaky Dancing

Entree: gratis!
Zaterdag 01 april / 17:00

Op zaterdag 1 april worden de kunstkrachten wederom gebundeld! Met vier nieuwe exposities om te ontdekken in EXboot, Kunsthal Kloof, een pop-up expo in De Garage in samenwerking met Freaky Dancing. KunstKoers, onze openluchtexpositie op de kade en de expositie in HOEK zijn ook te bezichtigen. De Tunnel wordt deze maand verbouwd. 

Om 17:30 en 19:00 is de performance Nijverbaden van Annabel Schouten en Gemma Luz Bosch in de kas. Waar je liggend luistert naar  gemaakte klankcompositie waarbij omgevingsgeluiden van De Nijverheid aan toegevoegd worden. Een persoonlijk en intiem concert om te vertragen en te verstillen.

De DJ’s van Freaky Dancing draaien vanaf 21:00 uur in ons kunstcafé!
21:00 – 22:30 Hauptgast (Finn Pietrass)
22:30 – 00:00 Puurvuur (Sebastiaan van der Schoor)

Kunsthal Kloof:
Kick Veldman & Flo – Er is altijd iets te doen
Looptijd: 27 maart t/m 22 april (deze expo sluit af op 22 april bij WAS in samenwerking met Freaky Dancing)
Meer info over deze expo: https://www.instagram.com/kunsthalkloof/

Exboot:
Klaartje van Essen – Hollow Glow
Looptijd: 30 maart t/m 22 april
Meer info over deze expo: https://exboot.nl/expositie/hollow-glow/

De Garage (pop-up expositieruimte op De Nijverheid):
Zena-Rae – Ik heb ook niet alle antwoorden
Zena-Rae is maker en DJ. De 21-jarige exposeert dynamische abstracte schilderijen tot ijverige zelfportretten. Het vieren van het leven is terug te zien in de speelse, kleurrijke werken en oprechte zines met kwetsbare onderwerpen die het leven bevragen. Ze woont en studeert in Rotterdam.
Looptijd: 1 t/m 8 april


Nijverbaden:

Nijverbaden is een concert waarin je uitgenodigd wordt om de wereld om je heen vanuit een ander perspectief waar te nemen. Tijdens het maken van dit concert gaan Annabel Schouten en Gemma Luz bosch op zoek naar onconventionele manieren om geluid en muziek te ervaren, zij benaderen klank als een beleving. De makers voegen klanken toe aan de al bestaande klankcompositie van de omgevingsgeluiden van de Nijverheid. Ieder deelnemer luistert liggend binnen in de Kas van de Nijverheid naar deze samenkomst van geluid. Zij nodigen iedereen uit om zich over te geven aan alles wat er klinkt en een verbinding aan te gaan met zowel zichzelf als de locatie om zich heen. Een persoonlijk en intiem concert om te vertragen, om te verstillen.