Trashin’ the Shed!

Trashin’ the Shed!

Entree: €8,30
Zaterdag 15 april / 20:00

Trashin’ the Shed! is er om het nieuwe punk geluid van Utrecht (en een beetje Haarlem) te laten horen. Vier nieuwe bands die niks liever doen dan een zaal bezweet en gesloopt achterlaten, verzorgen een avond vol met: moshpits, denderende gitaren en schreeuwende vocals. Wie heeft daar nou geen zin in? Maak kennis met het geluid van: Bowl, NO BRAINS, Apeshit en Achterlicht. Kom dansen op een mix van (post/garage)punk en alternative rock in de loods van de Nijverheid.


Achterlicht
Opener Achterlicht komt uit H’lem 023 en maakt leuke punk. Ze zijn helemaal nieuw en fresh en clean enz. Ja bas, gitaar, drum en bliepbloepbliep synth. Mooi hoor. Ook stem. Allemaal komen! 


Apeshit
Met razende riffjes, melodieuze hooks en snauwende vocals zorgt Apeshit voor een mix van punk, post-punk en alternative rock waar je net zo makkelijk op danst als dat je de moshpit in duikt. Het vijftal uit Utrecht heeft al aardig naam gemaakt met hun energieke live shows en catchy nummers. 

 


Bowl
Deze vijfkoppige band brengt een frisse sfeer die het post punk genre maar al te graag wil verwelkomen. De atonale, desoriënterende gitaar riffs, kritische teksten en strakke drums & bass brengen een gigantische energie die je laat dansen en moshen alsof je leven er vanaf hangt.

 


NO BRAINS
Weinig nieuwe punkbands die in zo’n korte tijd zoveel naam hebben gemaakt als NO BRAINS. Met hun snelle nummers spelen ze iedere zaal met de grond gelijk. Punk anno 2023: rauwe vocals, beukende gitaren, catchy baspartijen en snelle drums. Met hun liedjes over mullets en andere serieuze zaken zijn moshpits een garantie.

 

De keuken van PEUZEL is ook open vanaf 17:00. Op het menu staat o.a. een heerlijk vegan burger!

Bekijk als je Trashin’ the Shed! bezoekt ook de lopende exposities:
@ Kunsthal Kloof:
Kick Veldman & Flo – Er is altijd iets te doen
Looptijd: 27 maart t/m 22 april (deze expo sluit af op 22 april bij WAS in samenwerking met Freaky Dancing)
Meer info over deze expo: https://www.instagram.com/kunsthalkloof/

@ Exboot:
Klaartje van Essen – Hollow Glow
Looptijd: 30 maart t/m 22 april
Meer info over deze expo: https://exboot.nl/expositie/hollow-glow/