Dans op zondag! SHIFFT + Mirjam Ravier

Entree: gratis!
Zondag 24 september / 14:00 - 18:00

Dans op Zondag! Ook is Elvis de Schelvis aanwezig deze zondagmiddag voor een overheerlijke lunch. Voor de lunch moet je wel van te voren reserveren via elvisdeschelvisutrecht@gmail.com, je krijgt een mailtje ter bevestiging.

Tijdschema Dans op Zondag:

14:30 – Mirjam Ravier (IN DE MAAK)
15:30 – Shifft – On Point
16:30 – Mirjam Ravier (IN DE MAAK)
17:30 – Shifft – On Point

 

Shifft – ‘On Point’
Cross-disciplinair dansgezelschap Shifft presenteert de duo-voorstelling On Point: in On Point zoeken Mees Meeuwsen en Lo Walther Boer naar een exact moment van verstilling in de tijd. Een oefening in concentratie waarop zij elkaar in perfect evenwicht houden in een wereld die hen constant uit balans brengt. Een uitdagend duel van aantrekken en afstoten, geven en nemen, staan en vallen, waarin alles draait om de juiste timing en balans.

 

IN DE MAAK – Mirjam Ravier
Bij de Nijverheid houden we van het maakproces. Daarom wordt deze zomer ons terras ook af en toe een speelvlak. Voor repetities en maakprocessen op locatie! Onder de noemer ‘IN DE MAAK’ krijgen verschillende performanceartiesten de ruimte om een week lang hier op locatie te werken. Met in het weekend twee keer een performance van wat er uit die maakweek is gekomen. Soms is dat een tussenstand van het maakproces, soms al het eindresultaat, maar altijd een performance op ons terras, voor publiek. Deze week is danser Mirjam Ravier de IN DE MAAK-resident bij de Nijverheid en wert ze aan een dansperformance op locatie. Het resultaat (of de tussenstand) zie je op zondag 3 september!

Mirjam Ravier is een Utrechtse maker en danseres die werkt vanuit de hiphop scene. Ze maakt het liefst dansperformances op locatie, dicht op de huis van publiek. Medemenselijkheid is de rode draad van haar maakwerk, wat ze graag in een licht absurdistisch jasje steekt.

Website: https://mirjamravier.site
Instagram: https://www.instagram.com/mirjamravier/

 

Met dank aan: Gemeente Utrecht en Provincie Utrecht