Popronde: Rommy Gabay + Wynnm

Popronde: Rommy Gabay + Wynnm

Entree: gratis!
Donderdag 19 oktober / 21:30

Het grootste rondreizende festival van Nederland komt op donderdag 19 oktober naar Utrecht en dit jaar strijkt de Popronde ook weer neer bij De Nijverheid. Ga mee op muzikale ontdekkingstocht langs toffe locaties in het centrum van jouw stad en laat je verrassen door de muziek van de Popronde acts. Popronde is gratis toegankelijk.

Popronde acts bij De Nijverheid: 
21:30 – Rommy Gabay
22:30  – Wynnm

Rommy Gabay neemt je door middel van reflectieve teksten en soulvolle stemgeluid mee op een introspectieve trip. Een rollercoaster die diverse contrasten van het leven belicht, verpakt in de dynamische sound van Soul, Hiphop en Pop. De expressie van haar innerlijke stem, ontladen en verwerken begeleid door haar live band.

Melodieuze en verhalende indiefolk uit Idaho, VS van Wynnm, een zangeres en songwriter woonachtig in Amsterdam. Met een unieke stem, meeslepende gitaar, soundscapes, slimme teksten en de melancholische hervertelling van geschiedenissen kreeg Wynnms eerste EP ‘Moonwalking’ internationale streaming- en radio-aandacht. Haar volgende album ‘silverteeth’ ligt in het verschiet voor 2023.