AFGELAST – TOGO ALL STARS | EKKO op De Nijverheid

AFGELAST – TOGO ALL STARS | EKKO op De Nijverheid

Entree: €15
Vrijdag 19 augustus / 20:00 - 23:00
Deze show vindt plaats in EKKO.

VEELKOPPIG COLLECTIEF UIT TOGO EERT VOODOO-RITMES EN AFROBEAT IN FUNKY GEHEEL
Het is jazz, het is pop, afrobeat, highlife, funk en voodoo. Ze komen uit Lomé, de hoofdstad van Togo. Midden in het gebied waar de West-Afrikaanse muziek opbloeide en grote successen vierde: de highlife uit Accra, het Orchestre Poly-Rythmo uit Cotonou, de legendarische Fela Kuti en zijn afrobeat uit Lagos. Vanuit deze invloeden creëerden de Togo All Stars hun opwindende, eigen stijl, waarin een zwaar-ritmische clash van soepele gitaren en diepe blazers het fundament vormen. De veelkoppige groep staat al jaren bekend om hun spectaculaire liveshows – we kunnen daarom ons geluk niet op dat de All Stars deze zomer terugkeren naar Utrecht voor een show op De Nijverheid.
◼ Kunst Exposities
Bezoek, nu je er toch bent, ook onze drie expositieruimtes, met elke maand nieuwe exposities. Deze ruimtes zijn open vanaf 12:00 uur:
– De Tunnel
– Kunsthal Kloof
– Exboot

◼
Eten & Drinken
Het Kunstcafé van De Nijverheid is ook geopend vanaf 12:00 uur. Net als de keuken van PEUZEL. Voel je vrij om eerder te komen voor bijvoorbeeld een lekkere lunch of diner. Of gewoon om lekker van de zon te genieten op ons terras.