CTF x Cultuurterras: Lam Collectief + Annebeth Moolenburgh

CTF x Cultuurterras: Lam Collectief + Annebeth Moolenburgh

Entree: gratis!
Zondag 14 augustus / 14:30 - 17:30

Het CTF slaat dit jaar voor de tweede keer de handen in een slaan met het Cultuurterras van De Nijverheid. Samen bieden we een podium  aan oud CTF-ers en nieuwe Utrechtse makers!

Programma:

15:00: Lam Collectief – Lourdes
Bernadette, begin dertig, worstelt met haar gezondheid. Na een avond netflix en chill besluit ze de flixbus naar Lourdes te nemen. Lourdes geeft het pijnlijke perspectief weer van de eenzame vrouw en haar gevecht tegen de fatphobia in onze maatschappij. Met het uitkiezen van onze ideale partner door middel van het naar rechts swipen van foto’s lijkt een echte connectie verder weg dan ooit.
(Genre: Theater)

16:00: Annebeth Moolenburgh – ¡Para cima!
De Braziliaanse Alberto Santos-Dumont droomt zijn hele leven maar van één ding: opstijgen. En dat lukt hem! Rond 1900 vliegt de gepassioneerde man in een luchtschip rondom de Eiffeltoren. Maar… hoe stijg je op als je met twee voeten in de klei staat? Met welke gebakken lucht vullen wij onze ballon? En hoe span je in hemelsnaam de snaren van een strijkkwartet om weg te kunnen vliegen? ¡Para cima! (Omhoog!) Een sprankelende muziektheatermonoloog over één man, één meisje en vele dromen. Door Annebeth Moolenburgh en een wervelend strijkkwartet.
(Genre: muziektheater)

◼ Kunst Exposities
Bezoek, nu je er toch bent, ook onze drie expositieruimtes, met elke maand nieuwe exposities. Deze ruimtes zijn open vanaf 12:00 uur:
– De Tunnel
– Kunsthal Kloof
– Exboot

◼
Eten & Drinken
Het Kunstcafé van De Nijverheid is ook geopend vanaf 12:00 uur. Net als de keuken van PEUZEL. Voel je vrij om eerder te komen voor bijvoorbeeld een lekkere lunch of diner. Of gewoon om lekker van de zon te genieten op ons terras.