CTF x Cultuurterras: Leonie ‘Meraki’ van Galen Suarez + Frima Frictie

CTF x Cultuurterras: Leonie ‘Meraki’ van Galen Suarez + Frima Frictie

Entree: gratis!
Zondag 21 augustus / 15:00 - 17:30

Het CTF slaat dit jaar voor de tweede keer de handen in een slaan met het Cultuurterras van De Nijverheid. Samen bieden we een podium  aan oud CTF-ers en nieuwe Utrechtse makers!

Programma:

15:00: Leonie ‘Meraki’ van Galen Suarez – Stripped: inner conversations (Hip-hop dance & spoken word)
“Met een combinatie van spoken word en dans neemt Leonie ‘Meraki’ je mee op een reis in haar hoofd. Ze neemt je mee in haar innerlijke gesprekken en nodigt je uit om je eigen gesprekken te beginnen.”
Genre: Hip-hop dance & Spoken Word | Taal: ENG

16:00: Firma Frictie – Kan het wat stiller?
Met een goede dosis zelfspot en zonder zichzelf te sparen gaan theatermakers Stella en Lusanne op stilteretraite. Maar in plaats van rustig en ontprikkelt worden ze ongemakkelijk, doodsbang en compleet gek. Voor Stella en Lusanne genoeg reden om de hele ervaring met jou nog eens dunnetjes over te doen.
Genre: Theater

 

◼ Kunst Exposities
Bezoek, nu je er toch bent, ook onze drie expositieruimtes, met elke maand nieuwe exposities. Deze ruimtes zijn open vanaf 12:00 uur:
– De Tunnel
– Kunsthal Kloof
– Exboot

◼
Eten & Drinken
Het Kunstcafé van De Nijverheid is ook geopend vanaf 12:00 uur. Net als de keuken van PEUZEL. Voel je vrij om eerder te komen voor bijvoorbeeld een lekkere lunch of diner. Of gewoon om lekker van de zon te genieten op ons terras.