CTF x Cultuurterras: Keshaw Manna + Mirjam Ravie

CTF x Cultuurterras: Keshaw Manna + Mirjam Ravie

Entree: gratis!
Vrijdag 26 augustus / 20:00 - 23:00

Het CTF slaat dit jaar voor de tweede keer de handen in een slaan met het Cultuurterras van De Nijverheid. Samen bieden we een podium  aan oud CTF-ers en nieuwe Utrechtse makers!

Programma:

20:00: Keshaw Manna – U.S.O.
“Door fictieve verschijnselen en realistische vertoningen manifesteert het object zich in verschillende vormen en grenzeloze bewegingen. Het U.S.O. (Unidentified Space Object) kan zich op verschillende manieren vertonen en verplaatsen. Keshaw laat zijn creativiteit samensmelten met het U.S.O. wat leidt tot een ongekende transformatie.”
Genre: Hip-hop dance | Taal: Dialogue-free

21:30: Mirjam Ravier – Press Play
“Press Play is alles wat op vrijdagavond wel lekker is, maar waar je op zaterdagochtend spontaan hoofdpijn van krijgt: heel veel fistpumpen, veel te harde muziek, ABBA – Mamma Mia, een paar gekkies die helemaal losgaan. Kers op de taart: je mag ook nog meedoen.”
Genre: Hiop-hop-dance | Taal Dialogue-free

◼ Kunst Exposities
Bezoek, nu je er toch bent, ook onze drie expositieruimtes, met elke maand nieuwe exposities. Deze ruimtes zijn open vanaf 12:00 uur:
– De Tunnel
– Kunsthal Kloof
– Exboot

◼
Eten & Drinken
Het Kunstcafé van De Nijverheid is ook geopend vanaf 12:00 uur. Net als de keuken van PEUZEL. Voel je vrij om eerder te komen voor bijvoorbeeld een lekkere lunch of diner. Of gewoon om lekker van de zon te genieten op ons terras.