CTF x De Nijverheid: Patsy Kroonenberg + Anne Meffert

CTF x De Nijverheid: Patsy Kroonenberg + Anne Meffert

Entree: gratis!
Donderdag 01 december / 20:00 - 23:00

Het CTF slaat dit jaar voor de tweede keer de handen in een slaan met De Nijverheid. Samen bieden we een podium  aan oud CTF-ers en nieuwe Utrechtse makers!

20:00: Patsy Kroonenberg – Totale treurnis
Over Shelly uit Scheveningen, over de vlinder die afging naast het been van de acteur en Shelly denkt dat Gino het heeft gedaan, maar Kimberly zegt dat Gino zegt dat Jeffrey t had gedaan en eigenlijk maakt het niet uit want Shelly’s lievelings is een broodje frikandel en oja, Shelly is dood, maar dat verhaaltje zal ze je zelf wel ff vertellen.
Genre: Theater

21:30: Anne Meffert –  Er is hier geld
“Ik ben zo rijk dat ik niet precies weet hoeveel geld ik heb. Ik ben zo rijk dat ik van eten mijn hobby heb gemaakt. Waarom zijn wij zo rijk? Waar hebben we het aan te danken? En wat moeten we met al dat geld?”
Genre: Performance 

◼ Kunst Exposities
Bezoek, nu je er toch bent, ook onze drie expositieruimtes, met elke maand nieuwe exposities. Deze ruimtes zijn open vanaf 12:00 uur:
– De Tunnel
– Kunsthal Kloof
– Exboot

◼
Eten & Drinken
Het Kunstcafé van De Nijverheid is ook geopend vanaf 12:00 uur. Net als de keuken van PEUZEL. Voel je vrij om eerder te komen voor bijvoorbeeld een lekkere lunch of diner. Of gewoon om lekker van de zon te genieten op ons terras.