Vacature bedrijfsleider horeca

Vacature bedrijfsleider horeca

6/1/2023

Café De Nijverheid is op zoek naar een ervaren en gedreven bedrijfsleider horeca.

Culturele Vrijhaven De Nijverheid
De Nijverheid is een kunstenaarskolonie in het Werkspoorkwartier van Utrecht. We zijn eind 2017 begonnen als een vrijhaven voor de kunsten: een plek voor kunstenaars/creatieve makers en een cultuurlocatie voor beeldende- en podiumkunsten. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een cultuurplek waar van alles door en naast elkaar te beleven is. Een plek waar je niet alleen als maker, maar ook als kunst- en cultuurliefhebber geïnspireerd kunt raken en je thuis kunt voelen.


Café De Nijverheid
Café De Nijverheid is sinds de opbouw door vele fasen heen gegroeid. Wat begon als een kleine geïmproviseerde kunstkantine tussen de zelfbouw ateliers waar de kunstenaars samen aten en borrelden, is inmiddels uitgegroeid tot een levendig café met terras op de kade. Met variërend rustige intieme avonden tot dagen waar het volle bak is meestal icm onze culturele activiteiten. 

Het gevoel van kunstkantine is altijd gebleven en willen we naast professionalisering ook altijd behouden. Binnen café De Nijverheid verzorgt restaurant PEUZEL de maaltijden en borrelhappen. 

Wij zoeken iemand die op de werkvloer alles goed kan managen om kwaliteit en de visie van de Nijverheid centraal te houden. Precies om deze reden zoeken wij iemand met een waar cultuur- en horecahart.


Functieomschrijving
Bij De Nijverheid zijn we op zoek naar een bedrijfsleider die de overall eindverantwoordelijke op de vloer zal worden. De functie betreft een overeenkomst (ZZP) of dienstverband voor ca. 24 uur voornamelijk tijdens de café openingstijden en op de locatie zelf. We hebben reeds een assistent bedrijfsleider die meer de organisatorische taken runt zoals planning, personeel, administratie en de schakel is tussen programma en de horeca. Daarnaast zoeken we naar een meewerkend bedrijfsleider die midden in het horeca team staat. Een kapitein op het schip en daarnaast focus heeft op het coachen, ondersteunen en opleiden van het horecateam en daar de kwaliteiten waarborgt en in kan springen op de momenten dat dit nodig is. 

Meer informatie? Klik hier.