Michiel Vredeveldt

Webdesigner

Door eerst in de culturele en popsector gewerkt te hebben als promoter zag ik de digitale promotie toenemen. Facebook en Instagram kwamen om hoek kijken. Websites werden steeds belangrijker. Langzaam rolde ik uit die muziekbranche richting de digitale designkant. 

Jarenlang heb ik gewerkt voor commerciĆ«le bedrijven om hun digitale middelen te verzorgen. Denk aan nieuwsbrieven, social media, websites en zoekmachineoptimalisatie. Ondanks dat dit heel leerzaam was, gaf het weinig voldoening. 

Daarom ben ik langzaam een weg in gaan zetten waarbij ik meer opdrachten ging doen met een culturele en maatschappelijk bewuste insteek. Een biermerk, Wasted, waarbij er bier gemaakt wordt van oud brood en gewerkt wordt in een brouwerij met een sociale inslag. Een kindercircus, Circus Snor, waar kinderen plezier hebben en betrokken worden om zelf ook iets creatiefs te leren. Een stichting, WhyNot, die zorgt voor kinderen met een beperking in Kenia.

Dat beviel al een stuk beter. Maar toen kreeg ik mijn hond Ro. Al snel kwam ik er achter dat hij allergisch is voor dierlijke producten en dus verplicht vegan moest worden. Ik dook in een wereld van kleine initiatieven om ook het dierenleven wat duurzamer te maken. Daarmee was het idee van de Duurzame Dierenwinkel geboren.

Momenteel werk ik de helft van de tijd aan leuke opdrachten van kunstenaars, kleine maatschappelijk betrokken bedrijven en goede doelen. De andere tijd houdt ik met bezig met het bekend maken van de Duurzame Dierenwinkel.

Mijn website: https://met-dt.nl

De Duurzame Dierenwinkel: https://duurzamedierenwinkel.com


https://www.instagram.com/deduurzamedierenwinkel/