TINNITUS: SMUDGED + Shaemless + Combo Qazam

TINNITUS: SMUDGED + Shaemless + Combo Qazam

Entree: €14,50
Zaterdag 16 september / 20:30

Op zaterdag 16 september is de tweede editie van TINNITUS* met wederom een super dikke line-up —>>
Namelijk èèn van de spannenste live-act van het moment: het Rotterdamse SMUDGED met hun chaotische mix van fuzz, harde electro, kraut en post-punk. Ook is de nijmeegse postpunk band Shaemless van de partij! Deze band belooft een intense en met zweet doorweekte show neer te zetten in de loods van De Nijverheid, geïnspireerd door bands als The Stooges en The Birthday Party. Hun geluid is ruw, energiek en lekker noisy. De Utrechtse postpunk-band Combo Qazam zal de avond openen met een mix van 90’s indie, mathrock, prog en krautrock! En sluit Camy Huot de avond weer af met een knallende set vol met new wav, zoals we van haar gewend zijn!

Ook is Roel Weerdenburg (beeldend kunstenaar en sonisch ontwerper) weer van de partij met zijn visuele installatie als backdrop!

Early Birds tickets zijn vanaf nu beschikbaar!

Timetable:

20.30 – 21.15: COMBO QAZAM
21.45 – 22.30: SHAEMLESS
23.00 – 23.45: SMUDGED
23.45 – 02.00: CAMY HUOT (dj-set)

*Wij vinden het belangrijk dat je niet alleen nu van goede muziek kunt genieten, maar over twintig jaar ook nog. Verzorg je oren daarom goed en neem Tinnitus niet mee naar huis. Tijdens dit evenement zullen er dan ook gratis oordoppen uitgedeeld worden aan elke bezoeker!

TINNITUS wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Utrecht.

Aftermovie vorige editie: