==Kunstcafe==

Het Kunstcafé mag inmiddels wel het hart van De Nijverheid genoemd worden. Hier vind je een relaxte huiskamersfeer, een bar gemaakt van oude Utrechtse parkbanken, tafels ontworpen door kunstenaars van de Nijverheid zelf en een klein podium waar – zo gaat het verhaal – ooit The Rolling Stones nog op hebben gespeeld. Kom je hangen aan de bar? Dan zit je op een kruk die vroeger dienst deed op ‘t Zandpad van een van de voormalige prostitutieboten.

Voor openingstijden, klik hier.

Keuken=Peuzel

Peuzel is het hobby-project van chef-kok Rutger. Wat begon als huiskamerrestaurant is nu geëvolueerd tot resident-chef bij De Nijverheid.

Kom je dineren, tafelen, smikkelen, nassen, smullen of gewoon lekker peuzelen?
Dat kan zeker. De komende tijd kan je op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag lekker bij ons komen eten. Op dagen dat er cultureel programma bij De Nijverheid is, is de keuken natuurlijk altijd geopend. Kom je doordeweeks overdag gezellig langs dan liggen er panini’s klaar.

Zeker zijn van een plekje?
Er is altijd plek bij Peuzel, maar we begrijpen het als je wil reserveren. Elke dag hebben wij een paar tafels voor reserveringen, de rest is vrije inloop. Mail dan voor uiterlijk 16.00 uur naar info@peuzel.nl