Locatie

Nijverheidskade 15
3534AZ Utrecht

Contact

Algemeen: info@denijverheid.org
Klik hier om ons te volgen op Instagram.
Klik hier om ons te volgen op Facebook.
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Openingstijden

Maandag: 12:00 – 18:00 uur
Dinsdag: 12:00 – 18:00 uur
Woensdag: 12:00 – 18:00 uur
Donderdag: 12:00 – 00:00 uur (restaurant PEUZEL tot 22 uur)
Vrijdag: 12:00 – 01:00 uur (restaurant PEUZEL tot 22 uur)
Zaterdag: 12:00 – 01:00 uur (restaurant PEUZEL tot 22 uur)
Zondag: 12.00 – 21.00 uur (restaurant PEZEL tot 21.00)


*Naast deze vaste openingstijden is De Nijverheid ook open tijdens cultureel programma, zie hiervoor onze agenda.

** Elke dag zijn er diverse lunchgerechten beschikbaar.

Restaurant PEUZEL

PEUZEL is samen verrassend en ongedwongen eten. PEUZEL kookt met groenten in de hoofdrol, maar houden ook zeker van een stukje vlees of vis. Waar mogelijk is maakt PEUZEL duurzame keuzes en koken ze seizoens gebonden. Met liefde voor koken, maakt PEUZEL gerechten om te delen. Bij PEUZEL ben je op een unieke plek waar je je kan laten prikkelen met uitgesproken smaken. Eet samen en geniet! Naast het PEUZEL-menu, kan je natuurlijk ook langs komen voor; een lekkere borrelhap, een dikke tosti-lunch of een flatbread met linzenstoof voor een optreden. Daarnaast kunnen wij ook groepen en partijen ontvangen en voorzien, voor ieder wat wils! Voor vragen kan je mailen naar: info@peuzel.nl.

Kom langs of reserveer hier online.

Atelier/werkplek huren

Als er een Atelier/werkplek vrij komt op de nijverheid sturen wij een bericht rond onder geïnteresseerden. Meld je hier aan als je geïnteresseerd bent in het huren van een atelier/werkruimte. Wij sturen een mail rond onder alle geïnteresseerden met daarin een formulier om op deze specifieke ruimte te reageren.

.

Op het moment hebben we één bureau werkplek beschikbaar. Meer info en aanmelden kan via https://forms.gle/8FAiSnN1V1NmkiBX7

HORECA
Ons kunstovergoten, zonrijke terras zal weer volstromen met allerlei fijne Utrechtse types. Ze komen voor kunst, kolder en Klok. Heb jij zin om ons te helpen dit uit te serveren? Sluit je aan bij ons horecateam. 

Vacatures

We zoeken een ervaren leidinggevende/floormanager die er voor zorgt dat voor zowel de bezoekers als het personeel alles gesmeerd verloopt. Je geeft dan leiding aan mensen op de werkvloer en bent verantwoordelijk voor de werkzaamheden die zich daar afspelen. Je bewaakt de fijne Nijversfeer en zorgt dat alle bezoekers geholpen worden en dat het personeel weet wat ze moeten doen.

We zoek ook enthousiaste bar/bedieningsmedewerkers die samen met een leuk team alle bezoekers een toptijd geeft. Jij zal de ene avond achter de bar staan om alle drankjes op te nemen en te maken. De andere avond ben jij diegene die het gezicht aan tafel is en op een leuke manier de bediening vormgeeft. Samen met de rest van je collega’s zorg je ervoor dat alles op de werkvloer klopt en de sfeer goed is.

We zoeken runners. Heb jij een vrolijke of ferme tred? Verhef jij het heffen van een dienblad tot een ware kunst? Runnen is iets voor jou! Als runner ben jij onmisbaar voor het team door dranken en eten uit te serveren, dranken bij te vullen, tafels af te ruimen en de werkplek schoon te houden.

Solliciteer via: Roald@denijverheid.org

Nijverhost
Nijverhost gezocht voor de dinsdag: Het kunstcafé van De Nijverheid wordt doordeweeks gerund door onze Nijverhosten. Voor de wo- do middagen zoeken wij een enthousiaste barvrijwilliger.

.

.
Open sollicitaties

Open sollicitaties zijn altijd welkom.
Stuur je sollicitatiebrief inclusief cv per e-mail naar info@denijverheid.org. 

Algemeen

Kom met de fiets, benenwagen of OV. Er zijn weinig parkeerplaatsen beschikbaar.

Toegankelijkheid: De Nijverheid is toegankelijk voor rolstoelen m.u.v. De Kadeboot en EXboot en De Tunnel.
In het hoofdgebouw is een rolstoeltoegankelijk toilet aanwezig.

Jongeren <16 altijd onder begeleiding van 18+.

Let op met kinderen: steile kade met diep water en werkverkeer/-installaties.

Honden zijn altijd welkom.