Festival A Different Note

Festival A Different Note

Entree: €24,50
Zaterdag 23 september / 15:00

Festival voor muziekliefhebbers & cultuursnuivers met een groot hart voor het goede doel. Een middag en avond vol optredens van bands, koren, orkesten en artiesten uit alle windstreken en stromingen. Van psychedelische rock uit Utrecht tot Arabische traditionals en van eenmanspoëzie tot koorzang met 39 nationaliteiten. Meerdere podia bij De Nijverheid en NAR.

Wil jij een muzikale, culturele wereldreis maken in één dag? Kom dan zaterdag 23 september naar A Different Note festival, geniet van alle optredens én help het goede doel. Met de opbrengst van het festival stellen we vluchtelingen -van jong tot oud- in Utrecht in staat om met elkaar muziek te maken.

Open vanaf 14.00 uur/programma: 15.00 uur tot 01.00 uur.

Kijk hier voor het blokkenschema

Kijk hier voor een korte beschrijving van alle acts


Line-up @ De Nijverheid: Nawras Altaky // Joyfull // Jay Wildner Project // Catching Cultures Orchestra  // Between the Jars // Ingmar Heytze // Mazis // Koor Duniya // JIM & JIMI // Quartet Qanari // Bayka // Pink Yellow

Meer info & tickets: www.differentnote.nl

Festival A Different Note richt zich specifiek op het steunen van de muzikale activiteiten van Musicaz en De Vrolijkheid, AZC Utrecht. Deze twee organisaties zetten zich in om vluchtelingen, kinderen en volwassenen, de gelegenheid te geven muziek en kunst te maken tijdens en na hun verblijf in een van de AZC’s in Utrecht. Muziek en kunst horen een plek te hebben in ieders leven, omdat het vrolijkheid brengt en steunt, juist in tijden van onzekerheid.
Voor de activiteiten van Musicaz en De Vrolijkheid wordt o.a. gebruik gemaakt van ruimtes bij de AZC locaties in Utrecht. Om ook huidige en toekomstige vluchtelingen in de gelegenheid te stellen muziek en kunst te maken is er behoefte aan betere apparatuur, een upgrade van de podia in de ruimtes en aanschaf van muziekinstrumenten en materialen voor muziek/kunstprojecten. Deze instrumenten kunnen dan ook aan de kinderen en volwassenen worden uitgeleend zodat zij gedurende hun verblijf in het AZC ook onderling muziek kunnen maken. Wij willen Musicaz en De Vrolijkheid graag ondersteunen bij het verwezenlijken van deze wensen!

De opbrengst van deze editie van het A Different Note festival gaat in zijn geheel naar dit goede doel. Alle acts, vrijwilligers en het bestuur werken daarom volledig belangeloos mee om er een succes van te maken!