Dia de Muertos met Lo Poloko

Dia de Muertos met Lo Poloko

Entree: €14,30
Zaterdag 04 november / 20:00

Dans tot je erbij neervalt!

Dit jaar vieren we Dia de Muertos met Lo Poloko op De Nijverheid!! Lo Poloko is een collectief van muzikanten met diepe wortels in de Mexicaanse, Chileense, Spaanse, Italiaanse en Portugese culturen.

Eindeloos plezier met dansende skeletten en ruimteschepen, ontworpen door Jamie Nee, gast-dj’s van Bankra Bikes Soundsystem en natuurlijk de waanzinnige vibes van de livemuziek van Lo Poloko. Ook is er een expo te zien van Annick Scheerder.

Van Mariachi Balkan-brass en bombastische Latin-grooves tot hyper energetische percussie, een unieke combinatie van geluiden ontworpen om te dansen alsof het de laatste dag op aarde zou zijn.

Dia de Muertos is een tweedaagse vakantie die de levenden en doden herenigt, waar families “ofrendas” (offers) creëren om hun overleden familieleden te eren die zijn overleden, om die vertrokken zielen aan te moedigen om het land van de doden te verlaten en te vieren met de levende. Voel je vrij om je eigen “ofrendas” naar het feest te brengen en sluit je aan bij deze bijzondere viering!


Timetable Dia de Muertos: