BoterBoter EP Release

BoterBoter EP Release

Entree: €10,80
Woensdag 14 februari / 19:00

BoterBoter lanceert zijn Cornetto Opus! Vier benenkormmende bangers om op te springen, overpeinzen en/of te te lachen.
Garnituur van deze avond is de fonkelnieuwe videoclip met liefde gekleid door Lonneke Thijs.

De supportact is Willie Darktrousers. Deze heer uit Donkerbroek, gewapend met gitaar en bulderstem maakt onheil folk voor je oortjes.

BoterBoter is Utrechts eigen synther-songwriter: Nederlandstalige electropunk doordrenkt van absurdisme en poëzie. BoterBoter neemt een gulzige slok van ons vreemde bestaan om vervolgens zijn verbeteringsysteem te tonen. Aldaar nemen we waar: 1. Hoe men al dartelend de dag kan plukken 2. De destructie die dit plukken teweeg kan brengen 3. Hoe absurdisme de onoplosbaarheid van onze existentie behapbaar en smakelijk kan maken. BoterBoters teksten fluctueren tussen doordacht en loszinnig, zijn beats zijn elektronisch en ongepolijst. Zijn muziek laat je lachen, fronsen, dansen en dekking zoeken. Het is een lach, een traan en een emmer vaseline.

BoterBoter stond eerder in de Duwtent op Lowlands, hij was tafelheer en jingleboer bij ‘de dakhaas praat’ in de Utrechtse Bieb. Hij was onderdeel van het straattheater programa van Oerol en speelde op Wildeburg. Hij maakte muziek voor de Mensen Zeggen Dingen podcast en was vaak te gast bij MZD live-events.