Lekker Profi Masterclasses

Lekker Profi Masterclasses

Entree: €15,80
Donderdag 29 februari / 16:00 - 21:00

Hoe regel ik het voor mijzelf als kunstenaar? Een belangrijke vraag voor eenieder in de kunsten. Drie ervaringsdeskundigen kieperen hun kennis, bevindingen en ervaringen uit over eenieder die hierover leren wil. Naast de drie masterclasses krijg je een heerlijk vega maal van PEUZEL. Zodat jij en je mede kunstenaars bevindingen kunnen delen onder het genot van peuzelplezier.

Tijden:
Er zijn twee rondes. De inhoud van deze rondes zijn hetzelfde.
Ronde 1:  16:00-18:00
Ronde 2: 19:00-21:00
Een heerlijk PEUZEL maal krijg je voorgeschoteld tussen 18:00-19:00 uur
De Sprekers
Daan Bramer
Fotograaf – Initiator Kunst- en Cultuur Huisvesting.

Je hebt Daan waarschijnlijk al vrolijk zien rondwandelen op de Nijverheid. Mocht je hem ooit hebben gesproken, dan weet je dat hij in het dagelijkse leven strooit met wijsheden klein en groot. Daan is oprichter van onder andere Ex-boot, Ex-bunker en De Nijverheid. Je kan hem tijdens deze workshop dus alles vragen over zakelijk zijn, exposeren, expositieruimtes opzetten enzovoort. Zoals reeds genoemd strooit Daan rijkelijk met wijsheden, dus vraag raak!

Amy
Amy Stenvert is freelance tentoonstellingsmaker, schrijver en projectcoördinator.  Ze heeft ervaring als curator bij Museum IJsselstein, is projectcoördinator bij The Mondrian initiative en bestuurslid van Stichting EX. Stichting EX kennen veel volgers van de Nijverheid waarschijnlijk al van @exbooten @exbunker. Vragen over subsidies en fondsen? Vraag het Amy!
Jop 
Schilder
Jop Vissers Vorstenbosch (1986) studeerde in 2011 af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Jop is naar eigen zeggen een ‘schilder die er van alles bij verzint.’ Bijvoorbeeld door zijn schilderijen te tonen in zelfgebouwde sculpturale omgevingen, die een sterk bepalende context toevoegen, maar ook door een lichtbak als basis te nemen en er verschillende lagen geschilderd plexiglas voor te plaatsen. In plaats van zijn ervaringen passief te willen doorgronden, gaat hij ze te lijf met kwasten, verf, schroeven en hout om ze te kunnen visualiseren. In 2016 kreeg Jop een bijdrage Jongtalent van het Mondriaan Fonds.

 

Iedereen vertelt +/- 30 minuten en daarna is er ruimte voor vragen/gesprek.