Kim van Veelen

Illustrator, sculptuur

Ik ben Kim van Veelen, eigenaar van Studio Veel. Na mijn afstuderen aan de Hoge School voor de Kunsten Utrecht heb ik veel beelden op de diverse klassieke manieren vervaardigd. Dagelijks zat ik met mijn handen in de klei, gips of was. Mijn werk was op diverse lokale en nationale exposities te zien.

Al snel ontdekte ik het 3D scannen, ontwerpen en printen. Dit gaf mij meer vrijheid in het vervaardigen van beelden. Daarnaast werkte ik vaak samen met diverse theatergroepen en ontwerpers. Bij deze samenwerkingen kwamen de meest verrassende objecten tot stand.

Met Studio Veel wil ik het vervaardigen van objecten, figuren of prototypes voor iedereen toegankelijk maken. Heb je een idee dat je graag in een tastbaar voorwerp terugziet? Dat kan en hoeft niet moeilijk te zijn. Ik denk graag met je mee en zet mijn creativiteit in om je ideeën om te vormen naar een tastbaar object.

Studio Veel ontwerpt en produceert rekwisieten, producten en objecten op maat. Ervaring in zowel het met de hand vervaardigen als het 3D ontwerpen/printen komen samen in de realisatie van een tastbaar product.

veel.org
www.instagram.com/studio_veel/