Collectieve Expositieborrel April

Collectieve Expositieborrel April

Entree: gratis!
Zaterdag 06 april / 17:00 - 22:00

Kunst aan alle kanten van ons kadekavel! Uiteraard ben je op de nijverheid altijd omsingeld door kunst. Maar één keer per maand borrelt er meer dan alleen kunst in onze expositieruimtes. We heffen onze glazen op nieuwe exposities in de Tunnel en in de EXboot. Ook kun je genieten van een doorlopende installatie presentatie van onze residenten Wannes de Porre en Madelief Lammers. Daarnaast zal Dennis Weijers optreden in de kas.

Onze residenten Wannes de Porre en Madelief Lammers die samen een flinke onderzoekstocht hebben afgelegd. We brachten een danser en een muzikant samen en dat bloeide uit in een installatie waarin de danser niet danst en de muzikant niet speelt. Het is juist aan eenieder die deelneemt aan deze installatie om de beweging in gang te zetten. Een gedeelde hang naar mijmeren, kijken en freubelen bracht Wannes en Madelief tot een installatie van poëzie en alledaagsheid in een verzameling touwtjes en katrollen. Ervaren is meemaken dus kom langs.

Om 20.30 zal Dennis Weijers in de kas een performance doen in de kas.

Expositie @ De Tunnel*: Beneath ‘The Portal’ van Laurie Drew in samenwerking met Guillaume Versteeg en Jochen Lange Opening!
Looptijd: 6 april t/m 27 april. Meer weten? Klik hier.

Expositie @ EXboot: Op de rug gebonden door Misha Stevenson Opening!
Looptijd: 4 april – 28 april. Meer weten? Kijk op de site van EXboot

Expositie @ Kunsthal Kloof: ‘C,see,sea’ door Joost Vermeer + Finn Johnson
Looptijd: v/a 9 maart Meer weten? Kijk op @kunsthalkloof

Expositie @ Kunst Koers (Kunst Kade): Openluchttentoonstelling aan de kade met 7 kunstinstallaties.
Looptijd: t/m voorjaar 2024. Meer weten? Klik hier.

*Deze Tunnel expositie van De Nijverheid wordt mogelijk gemaakt dankzij het HUB-IN programma van de EU. Dankzij dit programma wordt talentontwikkeling van makers uit het Werkspoorgebied vergroot.
**Het residentietraject van De Nijverheid wordt mogelijk gemaakt dankzij het HUB-IN programma van de EU. Dankzij dit programma wordt talentontwikkeling van makers uit het Werkspoorgebied vergroot.

#HUBIN #HorizonEU #werkspoor #werkspoorkwartier#werkspoorutrecht